shit happens

Livet visade sig inte från den ljusa sidan i veckan. Efter idogt slipande så var det dags för grundlack och ett lager klarlack. Grundfärgen och klarlacken gick bra, men när det var dags att slipa visade det sig att klarlacken var för tunn på halsen så det gick igenom. Bara att börja om. Kroppen såg ut att hålla bättre men någon mindre blessyr på baksidan gjorde att jag ville göra om den. Fram med slippapper igen. Ett par timmar senare var det dags igen för grundfärg. För att kroppen skulle torka fortare hängdes den upp utomhus, inte smart visade det sig. Medan undertecknad höll på att städa garaget hörde jag ett otäckt ljud av trä mot asfalt. Vips så var man tillbaka till spackel och slipstadiet igen. Stämningen var inte munter. Nya tag nästa gång, Man lär så länge man lever. Bifogar en bild av framsidan på kroppen som ändå blev helt ok.


Airbrush

Under tiden jag väntat på byggsatsen så har jag hunnit träna på motivlackandet. inte helt lätt men det finns väl en anledning till att inte alla gör det. första tanken var att få till några riktigt snygga true flames. har väl kommit en bit på väg men känns som det är långt kvar. En mix av en drake och flames. ligger bra till för baksidan på gitarren i dags läget.

taget med mobilkameran så bilden har inte den bästa kvaliteten och draken måste blit lite ljusare men annras känns det ganska bra.

Hur gick det här till?

Jaha då var man i bloggträsket också. Tänkte att jag skulle skriva lite om mitt behov att bygga saker, stort som smått. Allt från knivar och RC-flyg till möbler. Bilder kommer naturligvis också. Det senaste projektet är en elgitarr, man kan ju tycka att man bör kunna spela innan man ger sig på att bygga gitarr men icke. Jag hittade en byggsats som jag tyckte såg lovande ut på Guitarshop.se. En cool gitarr ska ju förstås ha motivlack såg jag började med airbrush i samma veva. Efter rätt lång väntan så har byggsatsen anlänt.Jag har hunnit börja lite, men låter det komma mer senare. På åter seende.

RSS 2.0